top of page
Pressefoto 2 Cdetaljen.jpg

Seneste udgivelse

Cover - En mod hele verden - ISSE.png
  • Black Spotify Icon
  • Apple Music Social Icon
  • Yousee Musik
  • Telmore Musik
  • Youtube
  • Facebook
  • Instagram

Tourplan

BIOGRAFI

Udgivelser

Hun blev kåret som "Årets Danske Pop Talent" i januar 2018, og siden har ISSE haft en aktiv musikkarriere med koncerter på landets spillesteder og flere festivaler samt radioafspilninger på P4, P5 og flere lokalradioer. Hun har udgivet 2 EP'er, en håndfuld singler og i 2022 sit debutalbum ”Gør Dit Hjerte Stolt”, som blev taget godt imod af både anmelderne og lytterne.

"Et projekt, der kort kan beskrives som melodiøs, dansksproget poprock, der både minder om noget, man har hørt før, men også og i allerhøjeste grad har sin egen personlige karakter." - Capac.dk

”Ganske enkelt befriende med en artist, der bruger sig selv, sit liv, og sin verden omkring, til at udtrykke sig i nogle tekster, der er værd at tænke over.” – Side 33

I efteråret 2023 udgav hun singlen ”Tidligt Forår”, som røg direkte i A-rotation på DR P5.

Bands of Tomorrow har betegnet hende som ”et af Danmarks mest lovende musikalske talenter.”

Live

Med flere hundrede live-optrædener i bagagen, er det et erfarent live-act, man kommer til at opleve.

Om koncerten i november 2023 med ISSE & Band hos Musikhuzet Bornholm skrev Bornholm.nu: 


”Fredag aften blev Raschs Pakhuz i Rønne til et epicenter for musikalsk magi, da ISSE indtog scenen.


ISSE, med sin stærke og følelsesladede vokal, tog publikum med på en rejse gennem hendes personlige fortællinger og musikalske univers. Hendes evne til at flette disse genrer sammen resulterede i en intim koncertoplevelse, der ikke kun viste hendes alsidighed som kunstner, men også hendes dybe forbindelse til musikken.


”ISSEs præstation i Raschs Pakhuz er et vidnesbyrd om hendes voksende stjerne i musikverdenen. Med hendes autentiske tilgang og evne til at røre sit publikum, er hun ikke blot en sangerinde, men en sand fortæller, hvis musik resonerer langt ud over scenekanten.” - Bornholm.nu

Diskografi:

  • August 2018 - "Går På Vandet" (EP)

  • Maj 2021 - "En Umulig Drøm" (EP)

  • April 2022 - "Gør Dit Hjerte Stolt" (Album)

  • November 2022 - "Alt jeg ønsker mig i år" (Single)

  • September 2023 - "Tidligt Forår" (Single)

  • November 2023 - "En mod hele verden" (Single)

INSTAGRAM

@issejacobs
bottom of page