top of page

BIOGRAFI

Pressefoto 1 Cdetaljen_edited.jpg

Udgivelser
Hun blev kåret som "Årets Danske Pop Talent" i januar 2018, og siden har ISSE haft en aktiv musikkarriere med koncerter på landets spillesteder og flere festivaler samt radioafspilninger på P4, P5 og flere lokalradioer. Hun har udgivet 2 EP'er, en håndfuld singler og i 2022 sit debutalbum ”Gør Dit Hjerte Stolt”, som blev taget godt imod af både anmelderne og lytterne. Samlet er musikken streamet mere end 200.000 gange på de digitale streamingtjenester.


"Et projekt, der kort kan beskrives som melodiøs, dansksproget poprock, der både minder om noget, 
man har hørt før, men også og i allerhøjeste grad har sin egen personlige karakter." - Capac.dk


”Ganske enkelt befriende med en artist, der bruger sig selv, sit liv, og sin verden omkring, til at udtrykke 
sig i nogle tekster, der er værd at tænke over.” – Side 33


I efteråret 2023 udgav hun singlen ”Tidligt Forår”, som røg direkte i A-rotation på DR P5.

Om ISSE som liveartist:

Med flere hundrede live-optrædener i bagagen, er det et erfarent live-act, man kommer til at opleve, bl.a. med optrædener på Tv-kanalen dk4, Regatta Silkeborg, Young at Heart Festival, Musikhuset Aarhus’ ”Life is Live”-festival og mange af landets spillesteder samt supportjobs for bl.a. Jesper Lindell (S) og Mathilde Falch.


”De næste 2 gange 45 minutter var publikum vidne til en utrolig dragende sangerinde, der havde 
guitarkassen fuld af vidunderlige og let tilgængelige sange. Første nummer gav hurtigt publikum en 
fornemmelse af, at denne enestående kvinde på scenen kan finde ud af at lave små mesterværker. Den 
jyske humor kom også i spil mellem numrene, hvor ISSE, med stor troværdighed og nærvær fortalte 
historier om, hvordan de forskellige sange var blevet til. Isse har en utrolig fængslende smuk og stærk 
vokal, der favner bredt og rammer klokkerent ind hos den der lytter. Med sine medmusikanter leverede 
hun en suveræn intimkoncert, som både publikum og SIDE 33 ikke ville være foruden.” –
Side 33


Diskografi:

• August 2018 - "Går På Vandet" (EP)
• Maj 2021 - "En Umulig Drøm" (EP)
• April 2022 - "Gør Dit Hjerte Stolt" (Album)
• November 2022 - "Alt jeg ønsker mig i år" (Single)
• September 2023 - "Tidligt Forår" (Single)
• November 2023 – ”En mod hele verden” (Single)

bottom of page